lördag 9 april 2011

Resor till Phuket

Phuket är ett av de mest kända skidorterna i Thailand. Det är också den största ön i Thailand, om storleken på Singapore. Det är också en av de dyraste. År sedan var detta inte, men det internationella hotellkedjor har börjat köpa mark år sedan och hotell börjar installera. Det finns nästan allt på ön som vi finner på fastlandet. Det måste finnas bijgezegd att Phuket och fastlandet sammankopplade med två broar, så transport av varor lättare än en isolerad ö.

Phuket Semesterhus

Phuket kommer också betraktas som berg, ca 70% av öns bergen. Detta gör för mycket fantastisk utsikt från toppen av bergen, och magnifika promenader på ön. Berg eller naturvandringar inte för dig? Då kan man njuta av de vackra stränderna på Phuket. Statens mest berömda Patong Beach. Beläget i västra delen av ön, är Patong Beach känt för sitt nattliv, omgiven av barer, och flera hundra butiker i KicKing.

Phuket

Phuket var en av de värst drabbade områdena i samband med flodvågskatastrofen i december 2004. Den thailändska regeringen har beslutat att heroptebouwen Phuket turistparadis. Hotell, barer, massageinstitut, varma soliga stränder och mycket mer. />

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar